Снимка: Нова тв

Лагерите в Къщата на Big Brother All Stars се очертаха ясно след вторите номинации на съквартирантите, които се противопоставиха очи в очи. В традиционната игра загуби отборът на Лео, който автоматично попадна в групата, заплашена да бъде изгонена.

След драматичните моменти, кражби на лични вещи, скандали и закани за убийство от страна на Пенка, номинациите минаха повече от очаквано. Сред най-колоритните обосновки бе тази на Денди, който даде своя глас за Златка Райкова, тъй като обичал повече среброто. "Бие ме по елегантност, прекалява с драматургиите с храната и истерясва покрай "невинната инфантилност" на бурната младеж в Къщата", бяха другите му доводи.

Киро Скалата също даде своя глас за плеймейтките, като ги оприличи на обикновени гражданки с качества на зрителки на шоуто - готвят, чистят и не комуникират.

Пенка също не е впечатлена от готварските изблици на Златка Блек, но допълни номинацията с мотива, че е крила луканка на покрива. Заради скритият суджук го отнесе и Маги Желязкова, която прикривала кулинарната измама.

Русата Златка съвсем очаквано даде своя глас за Джийсън и Пенка заради агресията срещу нея. Освен това допълни, че Пенка има "хигиена нулева".

След номинациите Златка Димитрова се разстрои и разрева заради мнението на номиниралите я и потърси утеха в компанията на Райна и русата си адашка. Това повлия на фолкпевицата, която като глава на Къщата има право да спаси един от нарочените за гонене. Райна избра това да бъде Черната Златка именно заради емоционалната й стабилност.

Така в понеделник шоуто ще напусне един от Златка Райкова, Лео, Джийсън и Пенка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase